


Francúzsky gastronomický sprievodca založený v roku 1965 patrí medzi najuznávanejšie hodnotiace autority v oblasti fine diningu. Hodnotí kvalitu kuchyne, originalitu, servis a atmosféru. Tri kuchárske čiapky sú znakom vynikajúcej gastronómie a špičkovej práce tímu.
Hodnotenie
15,5/20
Bodov
“
Večera na zámku ako z rozprávky. ARTE vás prenesie do iného sveta – od úvodného chodu v salóniku, cez hlavné dejstvo v otvorenej kuchyni, až po záverečné chuťové vrcholy. Holub s cviklovým košíčkom a hovädzina varená v mlieku patrili k tomu najlepšiemu, čo sme tento rok jedli. Na Slovensku nie je veľa romantickejších miest na večeru vo dvojici, ktoré by zároveň uspokojili aj tých najnáročnejších milovníkov dobrého jedla.
Toto ocenenie potvrdzuje, že ARTE patrí medzi gastronomickú elitu nielen na Slovensku, ale aj v širšom regióne.
Falstaff patrí medzi najprestížnejšie gastronomické sprievodce v Európe. Hodnotí reštaurácie podľa kvality jedla, služieb, vínnej ponuky a prostredia. Trojité zlaté vidličky predstavujú jednu z najvyšších mét, ktorú môže reštaurácia získať.
Hodnotenie
47/50
Jedlo
19/20
Služby
18/20
Víno
10/10
Prostredie
“
Moderný fine dining v historických priestoroch Kaštieľa Pálffy – degustačná reštaurácia pre skúsených gurmánov i tých, ktorí sa chcú gastronómiou nechať naplno pohltiť. Základ desaťchodového menu tvoria obľúbené chute z tradičných receptov, prepracované modernými technikami. Originálne prostredie dopĺňa osobný prístup a otvorená kuchyňa. Súčasťou zážitku je aj vínne alebo nealkoholické párovanie.
Toto ocenenie je potvrdením, že sa nám darí spájať precíznu kuchyňu, inovatívne chute a prémiový servis do jedného harmonického zážitku.









